CHALLENGEKORTET

For at deltage i Abu Garcias Fiskechallenge 2020, skal have fat i et CHALLENGEKORT. Det skal du hente hos din lokale grejforhandler. Oversigten over deltagende grejforhandlere, kan se finde her!

Husk at udfylde dit kort med navn og adresse. Kortet er personligt og gælder kun fisk og krabber, der er fanget af dig!

Når du har fanget én af de 8 fisk eller krabben på kortet, skal du blot forbi butikken, vise et billede af dig og din fangst, og når det er godkendt, får du et stempel på dit CHALLENGEKORT. Billedet skal være af dig og fangsten, og man skal tydeligt kunne se hvilken art, der er tale om. Et billede på eksempelvis en mobiltelefon er ganske fin.

Gratis fiskegrej fra Abu Garcia

Første gang du får et stempel på dit kort modtager du ét stykke gratis Abu Garcia endegrej af din grejforhandler. Hvilket stykke grej er op til butikken og det kan ikke efterfølgende byttes til kontanter eller andet fiskegrej.

Vind et fiskehjul

Er du så dygtig og heldig at du formår at fange og dokumentere ALLE 8 fiskearter og en krabbe, og dermed samle 9 stempler på dit kort inden den 31. august, så præmierer vi dig med et splinternyt Abu Garcia Pro Max fiskehjul.

Et fyldt kort skal stemples og dateres hos din grejforhandler, og dernæst skal du selv sende det ind til Pure Fishing Danmark, der står bag FISKECHALLENGE.DK. Du skal samtidig sende en mail til info@fiskechallenge.dk, hvor alle 9 billeder af dine arter er vedhæftet.

Fang ALLE 9 arter på CHALLENGEKORTET inden den 31. august og modtage dette lækre Pro Max fiskehjul fra Abu Garcia.

FIND DIN NÆRMESTE SPECIALBUTIK FOR FISKEGREJ HERUNDER: