FISKECHALLENGE – BØRN

Velkommen til Pure Fishings FISKECHALLENGE 2021 for børn. Her handler det for børn og unge mellem 0 og 12 år om at fange og registrere 8 forskellige fiskearter og 1 krabbe samt én af bonusarterne i perioden fra 1. maj – 31. august 2021.

Pure Fishing håber med denne challenge at være med til at skabe en øget interesse for lystfiskeriet og naturen i Danmark for vores børn og bidrage til en masse gode timer ved vandene i selskab med venner og familie.
Hvis du gennemfører vores 2021 FISKECHALLENGE inden den 31. august, og fanger alle ni arter samt én bonusfisk, så modtager du en lækker grejtaske med indhold fra Abu Garcia. Find din fiskestang frem og få en sjov sommer med masser af fiskeri og gode oplevelser ude i naturen.

For at deltage i Abu Garcias FISKECHALLENGE 2021, skal du have fat i et CHALLENGEKORT. Det skal du hente hos din lokale grejforhandler. Find din nærmeste deltagende grejforhandler her!
Husk at udfylde dit kort med navn og adresse. Kortet er personligt og gælder kun fisk og krabber, der er fanget af dig og i perioden fra den 1. maj – 31. august 2021.

Når du har fanget én af de 8 fisk eller krabben på kortet, skal du blot forbi butikken, vise et billede af dig og din fangst, og når det er godkendt, får du et stempel på dit CHALLENGEKORT. Billedet skal være af dig og fangsten, og man skal tydeligt kunne se hvilken art, der er tale om og at den er fanget i perioden fra 1. maj – 31. august. Et billede på eksempelvis en mobiltelefon er ganske fint.

Gratis fiskegrej fra Abu Garcia
Første gang du får et stempel på dit kort, modtager du ét stykke gratis Abu Garcia endegrej af din grejforhandler. Hvilket stykke grej er op til butikken, og det kan ikke efterfølgende byttes til kontanter eller andet fiskegrej.

Vind en grejtaske med indhold
Er du så dygtig og heldig, at du formår at fange og dokumentere ALLE 8 fiskearter og en krabbe samt én af bonusarterne og dermed samle 10 stempler på dit kort inden den 31. august, så præmierer vi dig med en lækker grejtaske med indhold.

Et fyldt kort skal stemples og dateres hos din grejforhandler, og dernæst skal du selv sende det ind til Pure Fishing Danmark, der står bag FISKECHALLENGE.DK. Du skal samtidig sende en mail til info@fiskechallenge.dk, hvor alle 10 billeder af dine arter er vedhæftet. En forudsætning for udlevering er at fisken er fanget i perioden fra 1. maj – 31. august 2021.