Deltagerinfo & Betingelser

Velkommen til Abu Garcias FISKECHALLENGE 2024. Sammen med landets førende fiskegrejsforretninger udfordrer vi alle børn og unge op til 15 år om at fange og fange så mange fisk som muligt, i perioden fra 1. april – 31. august 2024.

Pure Fishing håber med denne challenge at være med til at skabe en øget interesse for lystfiskeriet og naturen i Danmark for vores børn og bidrage til en masse gode timer ved vandene i selskab med venner og familie.

Forudsætninger & Betingelser

For at deltage i Abu Garcias FISKECHALLENGE 2024, skal du have fat i et Challenge-kort, som skal hentes hos din lokale grejforhandler. Find din nærmeste deltagende grejforhandler her!
Husk at udfylde dit kort med navn og adresse. Kortet er personligt og gælder kun fisk og krabber, der er fanget af dig og i perioden fra den 1. april – 31. august 2024.

Når du har fanget én af fiskearterne eller krabben på kortet, skal du blot forbi butikken, vise et billede af dig og din fangst, og når det er godkendt, får du et stempel på dit Challenge-kort. Billedet skal være af dig og fangsten, og man skal tydeligt kunne se hvilken art, der er tale om og at den er fanget i perioden fra 1. april – 31. august. Et billede på eksempelvis en mobiltelefon er ganske fint.

Brug din lokale grejbutik

Husk at du ofte kan få rigtig god hjælp af specialisterne i din grejbutik. De kender med garanti et godt sted, hvor du kan fange de forskellige fisk, samt kan give dig gode råd og vejledning til det´ fiskegrej, som du skal bruge for at fange fiskene.

Gratis fiskegrej fra Abu Garcia

Første gang du får et stempel på dit Challenge-kort, modtager du ét stykke gratis Abu Garcia endegrej af din grejforhandler. Hvilket stykke grej er op til butikken, og det kan ikke efterfølgende byttes til kontanter eller andet fiskegrej.

Vind fede præmier!

I årets udgave af Fiskechallenge er der rig mulighed for at vinde fede præmier! Derfor kan der vindes lækre grejpræmier både ved 4, 8 og 12 fangster! Det vigtigste er selvfølgelig at komme ud i naturen, opleve fællesskabet og skabe nogle gode minder!

Er du dog så dygtigt og heldig, at du formår at fange hele 12 af årets udvalgte fisk, kan du kalde dig selv for en ægte storfisker og vinder af årets Fiskechallenge 2024!

Et fyldt Challenge-kort skal stemples og dateres hos din grejforhandler, og dernæst skal du selv sende det ind til Pure Fishing Danmark, der står bag FISKECHALLENGE.DK og denne konkurrence. Du skal samtidig sende en mail til info@fiskechallenge.dk, hvor alle billeder af dine fisk er vedhæftet, samt en kort historie om DIT bedste minde fra Fiskechallenge 2024!

Årets vindere vil i år modtage en flot Fiskechallenge pokal og en lækker grejpræmie fra Abu Garcia!

Samtidig vil der løbende køre konkurrencer hver måned, bl.a. månedens fisk, som vil blive trukket blandt alle fisk der er delt på Instagram med #Fiskechallenge

Årets præmier

Præmie for 4 fisk:

4 stykker originalt endegrej fra Abu Garcia/Pure Fishing.

Præmie for 8 fisk:

8 stykker originalt endegrej fra Abu Garcia/Pure Fishing.

Præmie for 12 fisk:

En boks inkl. originale endegrej fra Abu Garcia/Pure Fishing samt FISKECHALLENGE pokal.

Man kan kun vinde én præmie per sæson.

Sådan får du din præmie:

For at få sin præmie, skal man indsende sit udfyldte challengekort med stempler fra butikken til:

Pure Fishing/OTG-Cani Denmark A/S

Haraldsvej 60, Lok 330

8960 Randers SØ

Deruder skal du sende en mail til info@fiskechallenge med et separat billede af alle de arter, som man har fanget i årets Abu Garcia FISKECHALLENGE.

Præmien vil herefter blive sendt til den butik, hvor du har deltaget og vil blive udleveret der.

Knæk og bræk!