FISKECHALLENGE
FISKECHALLENGE er en fiskekonkurrence, der henvender sig til alle børn og unge mellem 3 og 14 år, og udfordrer til en skærmpause og i stedet tage ud og fiske! Vores FISKECHALLENGE løber henover sommeren og frem til den 31. august.

De enkelte CHALLENGES består i at fange én af hver af arterne på CHALLENGEKORTET – se de 9 arter HER!

BESØG DIN LOKALE GREJHANDLER
Du skal dokumentere din fangst hos din lokale grejhandler. Når du har fanget en af arterne på kortet, så tag et billede af dig selv med fisken.

Du behøver ikke måle og veje den, men kan i stedet koncentrere dig om at sætte den sikkert ud igen, når du har fået den dokumenteret. Skal den spises, skal du selvfølgelig få den slået ihjel på en hurtig og ordentlig måde.

VIND FISKEGREJ OG ET HELT NYT ABU GARCIA FISKEHJUL
Når du har klaret din første FISKECHALLENGE og fanget én af arterne på challengekortet, modtager du ét gratis stykke endegrej fra Abu Garcia, når du får stemplet af din grejforhandler. Det et kun det første stempel, som du modtager et stykke endegrej for. Fisken skal være fanget i perioden fra juni 2020 og frem til den 31. august 2020 for at kunne udløse et stempel.

Får du hele pladen fuld og fanger alle ni arter, så er du en ægte storfisker og modtager et spritnyt og lækkert fiskehjul direkte fra Abu Garcia.

BESØG FISKECHALLENGE.DK
Her på fiskechallenge.dk kan du finde masser af tips, tricks og inspiration til dit fiskeri, grej og teknikker.

Du kan også lære mere om hver fiskeart og finde fiskesøer, hvor du kan fiske gratis samt deltage i de ekstra CHALLENGES, som vi løbende ligger ud.

KNÆK & BRÆK!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *